Thursday, January 29, 2009

Huhuhuhu....

Sbnrnyer xde ape2 pn yg aku nk citer utk ari ni. Cuma aku boring je. Ari ni aku ada 1 klas je pg td. Now smp ke ptg la aku xde klas. Tp xleh dok sj jgk la.... Byk bnd nk kna wt. SKT aku pn xsiap2 lg. Huhuhu...Utk klas pny, aku dh ready. Cuma tnggjwp yg kt Perda-Tech ni aku xtau. Esk nk kna submit dh. Jap lg aku kna runner jgk la cari kt sape2 yg spttnyer. Dlm aku boring2, aku tgk2 la pic2 kwn2 aku yg dh kwin n dh ada baby pn. Best jer tgk dorg. Ni yg wt aku b'tmbh2 excited nk dpt baby. Sambil2 aku tgk pic, aku pn edit la pic aku n hubby. Sj je nk hilang boring sblm smp wktu break. Ni pic yg aku edit.

Saje je aku edit pic ni. Kalu korg tgk, ape2 yg aku edit mst wrna purple cz that my favorite color. Huhuhu... K la... Aku nk kuar lunch dlul ni. Kta jmp lg d lain citer k. Bye... Salam...

1 comment:

FarHa said...

haii ida..meh2 amik kad2 ha wat..ermm tak silap ada 4keping dahh..jemput amik ye hehe