Monday, August 24, 2009

POSE...

Hehehe..Korg pose x? So far aku still pose lg smp ke hari ni. Cuma xtau la 2 3 ari lg. Huhuhu. Citer psl pose ni, ada brita yg gembira sgt bg aku. Alin dh m'nunjukkn 1 peningkatan. Korg nk tau ape dia. Alin dh leh pusing bdn. Dia dh leh golek2 sdri. Dlu cukup ssh dia nk pusing kn bdn d ats faktor brt dia. Huhuhu. But, tepat 1 ramadhan, Alin dh blh pusing. Happy sgt aku tgk. Dia pn nmpk happy je. Hehehe... Xsbr nk bgtau kt hubby psl ni. Tp t'pksa tnggu hubby blk dlu br dia leh tau brita ni. Tp xpe l.... Dh xlma pn. Ermmm.. Kat cni aku ltkkn pic Alin yg dh m'niarap. "Mama bangga ngn Alin. Muuuaaahhh..."

Ni muka alin yg br lps pusing......

Bulat x mata dia?Hehehe...

4 comments:

janny77 said...

what a lovely cute kid that remind me some memories........
nice job

Janny

Cash Online Get Easy cash at your door step

FarHa said...

heheh suke..budak memang kalo dah meniarap membulat aje matenyerr

.. faizuRa .. said...

salam ude..
bertambah2 cutenye alin tuh..
ude..klau nk order biskut raya meh la tgk kt www.mym0mc00kies.blogspot.com..

ieDa aLiN said...

janny:what memory?let's share with me. hehehehe...
Farha:2la. Alin ni mmg suka bulatkn mata. Cm papa dia la.....
Faizura:Salam ateh. Alin cute cm mama dia x?hehehe...Nnt ude tgk cookies ur mum k...