Friday, June 4, 2010

2nd Anniversary...

Mcm2 aku lalui dlm alam perkawinn ni... Tup..tup.. Dh 2thn p'kwinn kami.. Genap 31 Mei 2010, dh 2thn. Love u so much Hubby... Anniversary aku ari2, aku tmph kek foundant kt kwn aku yg hny aku knl kt fb. Dia la byk tlg aku ajr wt kek. Ngn ape yg dia wt, aku tiru la.. Huhuhu.. Jgn mrh ye Kak Anne.... Aku hadiahkn kek buatan Kak Anne... pd hubby. Aku nk wt, xpndai la... Xbljr lg nk wt foundat cmne. Huhhuu.. 1 lg present dr aku & alin. Set perfume & set wallet & belt. Hehehe.. Sdh tgk hubby pki wallet lma. Wallet yg aku bg hntrn ms ktaorg kwin dlu. Mmg setia btl dia. Hehehe... Hadiah dr hubby lg b'hrga dr ape yg aku bg kt hubby....Ni la hadiah anniversary dr my loving hubby...

Nokia E72... Skrg ni akuk jd p'gumpul E-Series yg b'jy. Huhuhu.. (Yg aku dh ada E66, E71 & E66)
Yg paling aku happy, my mum in low pn bg hadiah jgk. T'haru sgt rs... Ni dia prsent dr mum in law aku...

Stand Mixer from my mum in law.. Syg kamu smua...

Lps ni if family in law aku dtg, kna jamu kek buatan aku la. Huhuhu.. Pndai ke? Wt yg bodo2 reti la aku. Hehehehe... Hope smua nyer ok. Klu ada kwn2 yg nk kongsi2 resepi kek, leh la contact2 ngn aku k... Adios....

2 comments:

FarHa said...

wahhh bestnye diee hehe..

lupe nak ucap..selat ulang thn perkhwinan ye...means 2thn jgk kite kenal ek...hukhuk...

per2 pon semoga berkekalan hingga ke dlm syurga yee

FarHa said...

adoyaii silap eja...selamat ulang thn perkhwinan~~hehe