Wednesday, February 25, 2009

BoRiNg...;(

Ari Rabu adalah hari yg m'boringkn aku. Bkn ape. Ari ni klas pg2 lg dh ada. Plak 2, jmp ngn bdk2 yg blh thn la perangai dorg ni. Leh tension aku ngn dorg ni. Tp sbr je la. Dh la sekuntum je bunga dlm klas ni. Phm2 je la klu dh rmi sgt kumbang ni. Mcm2 hal. Tp nk wt cmne. dh tugas aku. So, aku wt je la ngn redha. Huhuhu.... (ayat pasrah). Actually, smlm ada org comment kt blog aku. Ingtkn sape la... Rupanyer adk ipar aku. Huhuhu..... Xsngka dia pn ada join blog ni. Aku ni join pn jz suka2 je. Nk hilangkn boring. Boring2, leh la m'rapu2 kt dlm ni. Bl aku bc blog adk ipar aku, br aku tau yg mak mertua aku skt br2 ni. Demam kata dia. Aku xtau pn. Ape pny m'nantu la aku ni. sdh plak. Yg hubby pn xde plak citer kt aku. 2 pn sorg lg. Maybe dia xnk citer cz xnk aku ssh ati. Nth la... Hope smuanyer ok la... K la.. Aku xde ape nk story lg utk ari ni. Aku nk settlekn keje jp. Nk byr bil2 ape yg ptt. Byr kt internet je. Huhuhu..... Bkn mls but dunia dh maju. Hehehe.. K la.. Nnt kta smbg story lg k. Daaa.....

3 comments:

KiKi MIkaSa said...

dunt worry... dah ok dah... kiter pun baru tahu mase balik kg hari tuh... huhuhu

ieDa aLiN said...

Klu dh ok, bgs la....Abg tau mak xcht, tp xinform pn. Trk btl dia...

KiKi MIkaSa said...

huhuuhu.. tak der bende arr... lek lek... hihihihi