Thursday, February 26, 2009

SeRBa SaLaH ;(

Actually xde ape pn yg nk aku citerkn ari ni. Ari ni xde la byk sgt keje. Cuma aku xde mood je nk update ape2. Jz tgk2 je. Tp, tiba2 je aku t'ingt kt family hubby. Last post, aku dh citer psl mak mertua aku demam kn? Mlm td aku rs cm serba slh plak. Aku try tny hubby smada hubby tau x mak sakit. Hubby kata dia tau. Smp ati xciter kt aku. Rs cm b'slh plak aku cz xamik brt pn psl family hubby. Smlmn aku xlena tdo. Nk col mak, wktu 2, dh lewat. S'tahu aku, mak sllunyer tdo awl. tkt plak gnggu dia. N 1 more thing, aku t'pk cmne aku nk tnggl kt sna slma 2 bln nnt. Xnyshkn mak ke? Dh la mak pn xbrape cht. Nk jaga aku dlm pntg plak. Ermmm.... Nth la.... Pening jgk aku pk kn psl 2. Bl ckp kt hubby, dia kata xde ape2. Mmg la dia xrs cz dia ank mak. Aku ni jz m'nntu je. Rs cm nyshkn mak je nnt. Cm title aku 2 la... Serba slh jdnyer aku ni. Nth la.... Aku hrp, ni hnyla mainan perasaan aku je. Aku xpnh rs yg family hubby lyn aku xsbrape. Malah aku rs, cm aku ni sbhgian dr family hubby. Mak, Ayah, Ame & Adik xpnh layan aku ngn buruk. Thanks.... Aku sntiasa doakn agr smua family aku, smada family sebelah aku @ sebelah hubby sihat sejahtera. Amin..... K la... Aku nk prepare nk msk klas ni. Ada klas kol 3pm ngn student JSK. Best m'ajr dorg ni. Wlupn dlm klas ada lbh kurang 40 org, tp dorg ni smua best2. Hope dorg dpt jd cth pd junior2 dorg. K la.... Nnt aku smbg lg k. Daaaa..... Adios....

3 comments:

KiKi MIkaSa said...

ishk ishk...jgn pk cenggitu... punyer la suker mak kalo ko berpantang di kg... cucu sulung kan... meriahnye lain... malahan dah siap plan biler nak wat majlis aqiqah tuh.... heheheheh...

ieDa aLiN said...

Nth la...tkt jgk la kn.. Klu smuanyer ok, bgs la... Hope smuanyer ok la....

FarHa said...

insya-allahh sume ok...ermm ni nak jempu amik la kad dr sy..penat tau wat hehe