Thursday, February 19, 2009

ISO 9001:2000

Assalamualaikum...Hye guyz... Actually xde ape yg aku nk story t cni. Jz nk inform je. Yesterday aku MC. Aku xlrt sgt cz ari Selasa ari 2, aku demam cz byk sgt keje. Yelah, ni smua gara-gara ISO la ni. Tuhan saje yg tau b'tapa lthnyer bdn aku ni. Dh la ngn k'adaan aku cmni. K'sna cni aku dok usung modul n file2 yg b'kaitan. Naik turun tngga, dok sah kira la.... Nasib baik la bilik aku ni dok kt tngkt 1 je. Klu b'tngkt2, mau aku t'b'ank kt tngga 2. Huhuhuhu... Ari ni, aku rs ok la la ckt. Tp xde la spnhnyer cht. Pening kpla aku xhilang2 lg. Pdhal aku dh g klinik n mkn ubt. Xtau la slh tang mn. Hope nnt ok la. Korg doa2kn la k. Pg ni jgk aku bgn awl cz nk prepare breakfast. Aku msk cucur jer.... Break pg xleh kuar cz kna get ready utk interview ISO. Hope aku xkna la. Aku ni bkn ape. Ye lah, bl dh kna interview, hilang smua bnda yg dh ada dlm kpla otak ni. Klu xinterview, akuk leh je nk ingt smua2 2. Hope nasib m'yebelahi aku la. Hehehe.. K la.... Smp kt cni dlu story aku. Aku nk smbg tnda krts quiz student. Next week dorg nk test. So dorg mst nk krts quiz for references. Nnt ada citer lg, aku smbg story kt korg k. Daaaa.....

1 comment:

KiKi MIkaSa said...

ello!! anybody home!! heheh