Friday, May 29, 2009

BaLiK KaMPuNg....

Ari Jumaat tiap2 minggu adalah hari yg plg best bg aku. Ye la, esk dh cuti. Yehaaa... Leh blk kg @ jln2 ngn family. Ari ni lps blk keje, aku trs grk nk blk kg. Blk la b'2 ngn alin. Hope xde ape2 la... Citer psl kg br aku t'ingt kt cousin aku ni. Dia ni mmg pro-photographer la. Photographer 2 jz keje smbln dia je. Dia ni pegawai navy jgk. Sama la cm hubby. Dia adalah sumber inspirasi aku utk b'jy dlm hdp. Dr kecil lg aku sllu mmpikn nk jd cm dia. Bkn mksd aku nk jd pegawai navy la. Tp nk b'jy cm dia. Wlupn seorg wanita, tp dia ttp b'jy n bhgia d smpg suami n 2 org ank yg comey2 belaka. Dh m'lalut plak aku. Aku nk citer kt korg psl gmbr je. Wktu aku lps pntg, aku kn blk ke Manjung umah ibu. So cousin aku ni dtg la tgk alin. Then dia b'mnt nk amik pic alin. So, dia plan nk wt fotoshot kt umah dia. Then dia ttpkn ari, aku pn g la umah dia. Mula2, alin gelisah je cz dia lpr n ngntk sbnrnyer. But lps dh dpt upah, trs dia ok. Lg2 plak bl d telanjangkn dia. Huhuhu... Mmg la dia suka. Ingt aku nk bwk dia g mnd la 2. Mcm2 pose yg cousin aku wt kt dia. Klu korg nk tgk hasilnyer, ni pic dia.......
Ok x korg? Bg aku mmg cun giler la pic ni. Lg2 plak ngn budak cute 2. Huhuhu... Sayangn alin.... Klu korg pn nk pic ank2 korg cmni. leh la contact aku. Hrga leh d runding. Hehehe.. K la.. akuk nk smbg keje. Daaa.....

2 comments:

KiKi MIkaSa said...

wah wah wah...sudazz pandai posing sekarang yerk!! kecik kecik sudah pandai... comeyyyy.....

ieDa aLiN said...

tgk mama dia jgk la.huhuhu...2pn jenuh pegang nk srh dia wt mcm2. nk amik pic baby ni mmg m'merlukn thp k'sbrn yg tnggi.hehehehe.....