Thursday, May 28, 2009

Hehehehe...

Ari ni aku bgn awl sgt. Nk kata tdo awl, xjgk. Nk kata xbgn tgh mlm, kerap jgk bgn m'yusukn alin. Tp entah la. Ari ni jgk aku try pki selendang br yg d beli oelh mak mertua aku. Huhuhu... sj nk test jd ke x aku pki. So far, sng je nk pki tudung jenis cmni. Leh thn jgk la klu aku pki selendang ni. Sdp je. Xpns plak 2. Ni pipc ari ni. Huhuhu... Jgn mare.....Xde la cntk mn pn. Tp sdp la pki selendang ni. Nnt leh srh hubby bli lg. Huhuhu...

4 comments:

FarHa said...

hehe cantek...dulu ha selau ckp dlm hati org jenis muke bulat tak sesuai..tp bile tgk2 balik ok pe...kita kan muka sama2 bulat hahah

KiKi MIkaSa said...

cun arr beb... hihihi
aku tak pandai pakai.. nnt muke aku nampak tembam...

along said...

aida ...gambar alin dah upload kat sini comey lak tgk aksi baby nih ..

ieDa aLiN said...

FarHa:Cantik ke?huhuhu..mmg la..muka bulat ni jd tkt plak nk try mula2nyer..tp dh org bg, pki jgk la...nk jg ati org...

KiKi MIkaSa:Ko puji ke ko perli 2???????aku pn mula2 tkt muka jd tembam tau. tp bl pki, atam kata ok, aku pn ok la.huhuhuhu..